FRUGI VENTA HOME  / DIENSTEN  / Eneco energie

Inkoop elektriciteit en aardgas 2014 en verder

19 november 2013

Enkele weken gelden hebben wij u geïnformeerd over de vernieuwde samenwerking met ENECO als energieleverancier voor het collectief van Frugi Venta. Daarbij hadden alle leden de mogelijkheid om in te schrijven op een 1 jarige of 3 jarige aanbieding. De belangstelling was groot en er is voor meer dan 40 miljoen kWh in 1 week vastgelegd.

Daarna hebben wij veel vragen gehad om daarna nog in te stappen. Dat is echter niet mogelijk omdat de tarieven op de energiemarkt zeer volatiel (bewegelijk) zijn. Ook de aanbieding die u hieronder aantreft, heeft een houdbaarheid van enkele dagen. Gezien het feit dat het inmiddels medio november is, is de kans dat er nog een dergelijke inkoopronde wordt gehouden voor 2014 nihil. Wanneer u nog geen elektriciteit of aardgas voor 2014 heeft vastgelegd, dan is dit het moment om voor scherpe tarieven een eenjarige of driejarige deal te sluiten.

Huidige elektriciteitstarieven voor een vaste prijs voor 1 of 3 jaar
De tarieven waarvoor u nu kunt inschrijven zijn:
6,048 ct/kWh piek en 4,450 ct/kWh off piek voor een 1 jarig contract of
5,720 ct/kWh piek en 4,090 ct/kWh off piek voor een 3 jarig contract


Huidige aardgastarieven voor een vaste prijs voor 3 jaar
32,764 ct/m3 inclusief regiotoeslag voor een 3 jarig contract


Deze tarieven zijn geldig tot 21 november 17.00 uur en zijn allemaal excl. BTW, netwerkkosten en energiebelastingen.

Frugi Venta leden die zich nog niet hadden ingeschreven, hebben een e-mail bericht met deelnameformulier ontvangen. Indien u het deelnameformulier met uw handtekening terugstuurt, is tussentijdse beëindiging van het contract in de gekozen periode niet mogelijk.

Meer informatie
Voor vragen over dit aanbod tot verlenging van uw overeenkomst kunt u terecht bij onze adviseur van Hellemans Consultancy, mevrouw M. Guliker: tel. 030 2255017, guliker@hellemansconsultancy.nl

Uiteraard kunt u ook met Frugi Venta contact opnemen: 070 3355010, de heer K. Charan of via info@frugiventa.nl.

 

 

Doe nu mee met inkoop elektriciteit

Frugi Venta leden kunnen meedoen aan een collectief inkoopcontract voor elektriciteit. Momenteel maken meer dan 100 leden gebruik van deze mogelijkheid.

Alle deelnemers aan de inkoopcombinatie elektriciteit is de mogelijkheid geboden hun leveringsovereenkomst met ENECO Business te verlengen. Frugi Venta continueert de samenwerking met ENECO Business vanwege de scherpe marge-afspraken en goede serviceverlening. Als u nog niet deelneemt, kunt u nu instappen.

Nadere informatie
Voor algemene vragen of voor een deelnameformulier kunt u contact opnemen met Kris Charan van Frugi Venta, 070 3355010 of info@frugiventa.nl.


Voor inhoudelijke vragen over deelname kunt u terecht bij onze adviseurs van Hellemans Consultancy:
de heer J. van den Elshout elshout@hellemansconsultancy.nl of mevrouw M. Guliker: guliker@hellemansconsultancy.nl
 

Onze contactpersoon bij ENECO Business is: Thijs van der Grift, tel. 088 8960064, e-mail: thijs.vandergrift@eneco.comProfiteer
Doe mee en profiteer van uw lidmaatschap!