FRUGI VENTA HOME  / DIENSTEN  / Frugi Tel

Frugi Tel biedt voordeel

Deelnemen aan Frugi Tel kan voor leden een van de meest lucratieve manieren zijn om de contributie terug te verdienen. Deelnemers krijgen korting op vaste en mobiele telecommunicatie.

Met internationale voordeelmodules van KPN wordt bellen en internetten in het buitenland voordeliger: € 0,10 per MB of belminuut. Frugi Venta leden krijgen bovendien 10% extra korting op de totale kosten voor mobiele telefonie. De korting is gebaseerd op deelname aan het loyaliteitsprogramma Mobile Miles. Gemiddeld bespaart u 25% op uw totale telefoniekosten.

Frugi Tel heeft in goed overleg met KPN een contract voor mobiel bellen afgesloten met Mobile Miles en afscheid genomen van Galaxy. Voordeel: hogere korting en meer flexibiliteit.

Enkele voordelen
Lage abonnementskosten, gratis sms-en en betalen naar gebruik met KPN BedrijfsFlexibel of kies voor één tegoed voor mobiel bellen, sms, e-mail en internet met de KPN Bedrijfsbundel.

Profiteer van
  • 100% vertrouwd KPN. Altijd en Overal Bereikbaar met het beste netwerk van Nederland (bron: TNO).
  • Met iedere € 1,00 die u betaalt aan KPN verdient u 10 MobileMiles. 1 MobileMile staat gelijk aan 1 Eurocent. U kunt sparen voor cadeaus en telefoons of kiezen voor uitbetaling in euro's op uw bankrekening.
  • Voordelig bellen en internetten in het buitenland.
  • Onderling verrekenen van minuten en MB’s.
  • Gratis bellen met collega’s.
  • Toegewijde servicedesk. Geen eindeloze wachtrijen meer maar direct persoonlijk contact.
Om uit de verschillende modules voor uw bedrijf de beste keuze te maken, is deskundig advies gewenst. Kijk voor meer informatie op www.mobilemiles.nl. Heeft u vragen? Bel met Mobile Miles

020-8208338 of Kris Charan van Frugitel:  070 33 55 010 of mail naar info@frugitel.nl