FRUGI VENTA HOME  / DIENSTEN  / Coface

Frugi Venta start samenwerking met Coface

Vanaf januari 2013 heeft Frugi Venta, na een grondige vergelijking met verzekeringspartner Meeùs, gekozen voor de kredietverzekering van Coface Nederland vanwege de expertise van Coface Nederland binnen de groenten- en fruitsector.

Coface Nederland biedt een compleet dienstenpakket op het gebied van kredietverzekeren, kredietinformatie, het beoordelen van risico’s en incasso. Leden van Frugi Venta maken aanspraak op interessante collectieve voorwaarden voor onder meer tarieven, gedekt percentage en overige voorwaarden.

Wereldwijde speler
Coface Nederland maakt onderdeel uit van de Coface Group, een wereldwijde speler, met vestigingen in 100 landen. Zo is adequate informatie en kennis beschikbaar over de daar geldende wetgeving, markt en economische situatie. Coface Nederland biedt een compleet dienstenpakket op het gebied van kredietverzekeren, kredietinformatie, het beoordelen van risico’s en incasso. In een constante dialoog met klanten en brancheorganisaties, streeft Coface Nederland voortdurend naar het creëren van nieuwe oplossingen en het optimaliseren van de dienstverlening. Coface Nederland is sinds lange tijd partner voor veel bedrijven in de groenten- en fruitsector, die de belangrijkste exportproducten van ons land vertegenwoordigen. Met de kennis van de groenten- en fruitsector helpt Coface Nederland bedrijven, ongeacht hun omvang en nationaliteit, in hun eigen land óf in het buitenland, risico’s te beoordelen en te beperken, zodat zij de juiste beslissingen op het juiste moment nemen. Coface Nederland vertrouwt hierbij op haar sector-ingerichte organisatie, omvangrijke database en sterke internationale netwerk.

Meer informatie:
Frugi Venta – info@frugiventa.nl, Meeùs – creditmanagement@meeus.com; (076) 53 32 58, Coface Nederland – Nicole Tol (salesmanager); nicole.tol@coface.nl; (076) 573 71 62 of (06) 83 25 60 37.