FRUGI VENTA HOME
«  Terug naar homepage

Brainstormmarathon Floriade Almere

<Persbericht> In 2022 wordt de Floriade gehouden in Almere, een spraakmakend internationaal evenement met grote lokale impact. Het duurt nog 8 jaar, maar de Floriade leeft nu al, op bestuurlijk niveau, bij ondernemers en bij de inwoners. Dat is maar goed ook, want de Floriade vindt immers plaats midden in hun stad! Maar welke ideeën heeft de Almeerse bevolking eigenlijk voor de Floriade? Wat mag niet ontbreken? Hoe moet het beleefd worden? Deze ideeën horen we graag, want er zijn heel veel mensen met een goed idee. En die willen we nu graag weten, want nu worden de plannen gemaakt!

Die mogelijkheid wordt gegeven tijdens een Brainstormmarathon van 42.195 uur! Van middernacht 18 december tot en met zaterdagmiddag 20 december zal in Almere op verschillende plaatsen worden gebrainstormd over de Floriade. Speciale brainstormteams zullen op pad gaan om de ideeën van de inwoners vast te leggen. Ze zijn te vinden in heel Almere, van Poort tot Buiten, van Stad tot Haven. Ze staan op vaste plaatsen, maar komen ook op scholen, bij ondernemingen, verzorgingstehuizen, bibliotheken, op het Floriadeterrein en ga zo maar door. Overal waar Almeerders bij elkaar zijn.

En omdat de ideeën online worden verzameld kan heel Nederland, maar ook iedereen daarbuiten, meedoen. Het moet dan ook mogelijk zijn om meer dan 100.000 ideeën op te halen. Daarmee zou er ook meteen een wereldrecord worden gevestigd voor de langste en grootste brainstorm ooit!

Alle ideeën die tijdens de Brainstormmarathon zijn verzameld worden aan de organisatie van de Floriade aangeboden. Zij kunnen dit dan gebruiken in het verder opstellen van de Floriadeplannen.
 


De Brainstormmarathon Floriade 2022 is een initiatief van Spilter en wordt samen met Almeerse ondernemers belangeloos opgezet en uitgevoerd.


Via de volgende social media kunt u alle ontwikkelingen volgen en vanaf de start mee doen: Website: www.brainstormmarathon.nl
Facebook: www.facebook.com/brainstormmarathon
Twitter: @bmf2022
LinkedIn groep: Brainstormmarathon Floriade Almere 2022